Termeni si conditii CRJA

Conditii de utilizare:

Generalitati: Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International (C.R.J.A.) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor termeni si conditii.

Definitii:

a. Acest site este intretinut si administrat de Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International (legal inregistrat), care va fi denumit in continuare „ C.R.J.A.”

b. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului servicii.stiintejuridice.ro este denumit „Client”

c. Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.stiintejuridice.ro) va fi denumita generic „ servicii.stiintejuridice.ro

d. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul servicii.stiintejuridice.ro vor fi denumite in continuare „continut”

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului servicii.stiintejuridice.ro este proprietatea C.R.J.A., si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul C.R.J.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului servicii.stiintejuridice.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Securitatea datelor personale si a informatiilor: 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de C.R.J.A. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, contactarea pentru oferirea serviciilor solicitate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. C.R.J.A. garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului servicii.stiintejuridice.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al C.R.J.A. prin reteaua interna. Site-ului servicii.stiintejuridice.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul C.R.J.A.. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului servicii.stiintejuridice.ro, C.R.J.A. nu-si asuma nici o responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii: 

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si design. C.R.J.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila (bineanteles cu garantia returnarii sumelor platite).

Frauda: 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI servicii.stiintejuridice.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL servicii.stiintejuridice.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii: 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din Bucuresti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.